940

Just nu har vi stått stilla i Gävle i lite mer än en kvart och väntar på bättre tider typ haha. Vi har iallafall åkt lite mer än 1,5 h nu och ska vara framme vid kvart i 8 ikväll så det är ett tag kvar. Jag och Klara har laddat upp med hemmakvällsgodis idag igen, idag har jag även wifi på tåget så det är inte lika tråkigt.

Gårdagen var iallafall väldigt mysig, vi åt på Jensens som jag sa innan och det var lika gott som vanligt. Vi fick ett hotellrum med utsikt över staden, åh det var så fint på kvällen! Imorse vaknade vi 8 och gick upp och åt supergod frukost innan vi packade ihop och gick ut på stan. Det första vi gick till var Hollister, Klara hade aldrig varit i den affären i Stockholm så det var såklart prio 1 ;)
Det tog så himla lång tid där inne, det bar trångt och sjukt lång kö till provrummen men jag hittade en rosa tröja och ett vitt linne som jag köpte. Sedan gick vi i lite andra affärer och åt sushi innan vi gick till hotellet, hämtade väskorna och mötte upp pappa och satte oss på tåget.

Här får ni lite bilder från igår och idag :)Update: Detta skulle publiserats typ vid 4, men kom upp nu haha. Jaja


Kommentarer
Postat av: Johanna

Hejsan!
Jag tänker köpa en kamra vid priset 5000kr och du verkar väldigt duktig på sånt, jag undrar vilken kamra du rekommenderar eller tycker är bäst att köpa behöver verkligen en grym kamra! Tack MVH Johanna

2013-02-09 @ 18:41:44
Postat av: amanda

fin blogg

2013-02-11 @ 17:13:08

Kommentera inlägget här:

- Alla bilder på bloggen är fotade av mig, om inget annat anges.
- Jag fotar med min Canon EOS 500D och redigerar i Adobe Photoshop CS5.
- Inga foton får kopieras utan min tillåtelse!


- Jag har gjort min design själv.

Och kom ihåg att du aldrig är anonym när du kommenterar, jag kan se din ip-adress.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ses bara av mig)

Hemsida/Blogg:

Din söta kommentar:

bloglovinTrackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...