-

Every minute, every second, every hour of the day, Iyiyi.
Every hour of the day, Iyiyi. 
Everytime that I'm away, Iyiyi,
Missing you, missing you.


Wake me up when september ends


Lights

Drar mig in till stan, senare ikväll blir det lights in Alingsås med massa goa människor. Kommer säkert bli superkul, hadet ♥

-


Just saying

100 prenumeranter, utan att jag bloggat ett skit , stolt över er! TACK ♥

Klara II


--

Det blir så här nu, jag har helt enkelt inte tid att uppdatera flera gånger om dagen och vara ute och fota hela tiden. Så jag kommer helt enkelt blogga och lägga upp bilder, när jag har något att visa. Vad säger ni om det? Klart att jag egentligen hade velat blogga hela tiden varje dag. Men jag hinner, orkar och vill inte. SÅ DET ÄR SÅHÄR DET BLIR! :)

Every morning I turn the swag on...


SKOLFOTISH

Ni är faktiskt dem första jag visar dem för hehe, över ser ni dom nya. Lite reklam över bilden och så, inte så jättesnyggt men. Blev dock inte så nöjd i år, kisar väldigt mycket med ögonen. Men jag gör tyvärr så när jag skrattar..
Sedan har ni förra årets. Tycker själv att jag har förändrats, både till sättet och på utseendet. Vad tycker ni, stor förändring?


Klara


HEJ

Okej, ska verkligen försöka börja blogga igen. Som ni vet har jag haft en paus på lite mer än en vecka. Har faktiskt varit ganska skönt. Men nu ska jag komma tillbaka vet ni :) Så i det här inlägget får ni två bilder på mig. Hoppas ni tycker det är kul att jag är tillbaka! Jag har faktiskt saknat er lite..