Spanien

Just nu befinner jag mig i underbara Spanien och har inte alltid tillgång till internet. Jag har det iallafall jättebra. Har så mycket att berätta och massor av fina bilder att visa när jag kommer hem!

Så länge kan ni följa mig på lite andra ställen där jag uppdaterar mer:

elinsofiaf @ instagram
esfredriksson/Elin Fredriksson @ vine
esfredriksson @ twitter

Jag kommer hem på söndag så vi hörs då eller någon gång nästa vecka, puss


Avslutning

Här kommer massor av bilder, precis som jag lovat. Bilder både från slutmaran, hemma, "balen", efteråt hos Maria och skolavslutningen, tagna med både mobilen och kameran.

Jag hade verkligen flera fantastiska dagar. Även om jag aldrig trodde att jag skulle säga detta tror jag faktiskt att jag kommer att sakna min klass till hösten. Men ändå inte så mycket att jag hade velat stanna kvar, det ska bli skönt att börja gymnasiet!

Sommar

Nu har det äntligen hunnit bli juni och i onsdags fick jag det efterlängtade sommarlovet. Innan dess hann jag med slutmara och 9:ornas middag och även massor av andra roliga saker. I torsdags morse åkte jag med Annelie til hennes sommarstuga och var där i två nätter. 

Jag ska göra så mycket roligt denna sommar. På onsdag åker jag och Klara till Stockholm över dagen och shoppar, på måndag åker jag äntligen till Spanien och när jag kommer hem är det dags för partille cup med världens bästa lag. Vad ska ni göra för roligt i sommar?

Jag tänkte lägga upp några bilder från niornas middag/bal/fest om ni skulle vilja se det? Vi hörs, puss