847 - Självporträtt och lite om stafetten.

Hej på er! Kom hem för en liten stund sedan och har precis duschat. Jag tänkte berätta lite om min dag faktiskt. 
 Det hela började med att vi hade en väldigt ovärd idrottslektion som började halv 10, ingen kunde eller ville vara med för alla var typ sjuka. Sedan var det lunch och POTATISGRATÄNG, det är typ det man längtar efter när man går i skolan! Haha, det är typ det enda av skolans mat som jag faktiskt tycker om. 
 Sedan gick starten kl. 1 och jag sprang sträcka fem, vilket gick helt okej och kändes bra. När jag hade sprungit var det bara att äta några dextrosol och dricka några klunkar vatten medan Emma körde mig till nästa sträcka jag skulle springa. Typ fem minuter senare startade jag alltså igen, 500 m den här gången och det var nog det tungaste jag gjort i mitt liv. Vi låg då på andra plats så det var asnervöst. Svimfärdig med världens mjölksyra i benen växlade jag iallafall och vi slutade som 2a iallafall. 
 Riktigt bra kämpat av alla i mitt lag, och en riktigt bra placering för att vara 2 personer kort. Men oj, så skönt samtidigt att det var sista gången ;)
 
Efter skolan firade jag och Klara med godis innan vi träffade Nora och Elin och följde med dem till McDonalds. Sedan åkte Klara till stallet och jag, Elin och Nora gick till stan och jag fick köpt mig en fin tröja på Gina Tricot. 

Hur har eran dag varit?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

- Alla bilder på bloggen är fotade av mig, om inget annat anges.
- Jag fotar med min Canon EOS 500D och redigerar i Adobe Photoshop CS5.
- Inga foton får kopieras utan min tillåtelse!


- Jag har gjort min design själv.

Och kom ihåg att du aldrig är anonym när du kommenterar, jag kan se din ip-adress.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ses bara av mig)

Hemsida/Blogg:

Din söta kommentar:

bloglovinTrackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...