880

Just nu sitter och dricker Vitamin Well och äter ett gammalt mjukt äpple jag hittade i väskan. Novelltävlingen igår var kul och jag tror att min novell blev rätt bra ändå. Efter det stannade jag kvar i skolan och gjorde engelskaprovet jag missade i onsdags, och det gick också bra. Det var inte så svårt alls faktiskt. Sedan tog Klara och jag bussen hem till mig och gjorde mat innan vi åkte tillbaka till skolan för Öppet Hus. Det var lika varmt och jobbigt som vanligt. På första lektionen blev jag jättehes så när jag andra lektionen skulle göra min redovisning höll min röst på att försvinna helt och jag blev helt darrig, inte så kul. 
 
När Öppet Hus och allt var klart följde jag och Klara med hem till Ludwig en stund innan vi åkte hem till henne och kollade på film. Dock somnade vi båda två för vi var så trötta. Imorse gjorde vi pannkaksfrukost inna jag tog bussen hem.
 
Nu ska jag bara fixa lite saker och sedan ska jag ta med mig kameran och gå ut. Tänker att lite frisk luft kan få bort min fruktansvärda huvudvärk och att jag ska bli lite friskare så att jag kan spela match imorgon. Matchen är mot Önnered föresten, jag har inte mött dem sedan jag skadade mig. Och det var över 2 år sedan. Första gången skadade jag mig, andra var jag fortfarande skadad, tredje var jag fortfarande skadad och fjärde också. Nu jävlar ska jag spela.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

- Alla bilder på bloggen är fotade av mig, om inget annat anges.
- Jag fotar med min Canon EOS 500D och redigerar i Adobe Photoshop CS5.
- Inga foton får kopieras utan min tillåtelse!


- Jag har gjort min design själv.

Och kom ihåg att du aldrig är anonym när du kommenterar, jag kan se din ip-adress.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ses bara av mig)

Hemsida/Blogg:

Din söta kommentar:

bloglovinTrackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...