868 - Femtonde oktober tvåtusentolv.

Hej på er vänner! Minns ni mig? Det var jag som brukade blogga här innan min blogg och mitt blogghumör dog, typ. 
 Jag har iallafall haft en väldigt bra helg. I lördags var jag med några fina kompisar och kvällen avslutades med Andrea i min säng med hemmakvällsgodis och filmer. En riktigt myslördag. På söndagen gick jag upp ganska tidigt, fixade lite här hemma och åkte sedan till hallen och dömde när P00 spelade tillsammans med Lovisa. Det gick faktiskt ganska bra den här gången tror jag. 
 När jag var klar åkte jag snabbt hem och åt och åkte sedan tillbaka ner till hallen för att träna F05. Och de var lika söta som vanligt, mina små sötnosar. Dock fick jag gå lite tidigare eftersom jag hade match själv. 
 
Matchen var mot Partille och vi vann med 19-14 tror jag och väl hemma i Alingsås väntade Klara och vi pratade lite innan vi gick hem till Ludvig.
 
För övrigt händer det inte så mycket just nu. Veckorna rullar på med skola, läxor och träningar i princip varje kväll. Jag umgås med de personerna jag tycker om mest och har det allmänt bra. Helt sjukt hur underbara mina vänner är, går inte att beskriva dem, älskar dem allihopa. Vet inte vad jag skulle göra utan er.

Och så knarkar jag tumblr, som vanligt. Och det är även därifrån bilderna är. Sen fyller jag ju år på lördag också, wii..
 
Ha det bra mina fina så hörs vi.

Kommentarer
Postat av: /c

hej! vad har du för typsnitt på rubrikerna? hade varit jätte gulligt om du svarade. riktigt grym blogg bytheway. pusshej

2012-10-16 @ 15:21:12
URL: http://charlottevonbraun.devote.se

Kommentera inlägget här:

- Alla bilder på bloggen är fotade av mig, om inget annat anges.
- Jag fotar med min Canon EOS 500D och redigerar i Adobe Photoshop CS5.
- Inga foton får kopieras utan min tillåtelse!


- Jag har gjort min design själv.

Och kom ihåg att du aldrig är anonym när du kommenterar, jag kan se din ip-adress.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ses bara av mig)

Hemsida/Blogg:

Din söta kommentar:

bloglovinTrackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...