Monte Carlo, Monaco.

Fem bilder från favortstället, Monte Carlo och Monaco. 
 

Nu är jag äntligen hemma igen. Frankrike var underbart, men eftersom det var ungefär femte natten på hela sommarlovet inatt som jag var hemma så var hyffsat skönt att få krypa ner i sin egen säng. Jag vaknade redan klockan åtta i morse men har inte orkat gå upp ur sängen förens nu, så jag har börjat kolla på bilderna jag tagit, men jag har bara börjat redigera en del, gör resten en annan dag. 
 Nu ska jag bara börja fixa mig och sedan ska jag in till stan och träffa Anna. Känns som om det var år sedan jag träffade den godingen, fast det egentligen bara har gått två veckor, så det ska bli kul! 

Fredag

Hej på er mina fina besökare! Jag vet att uppdateringen har vart sämst den senaste veckan, men jag har valt att hellre vara ute och sola och bada än att ligga inne i lägenheten och blogga. Här nere är det iallafall jättebra och jag har fått åkt till Monaco en gång till, eftersom kameran var urladdad första gången vi var där, hehe. Åh, vad jag älskar den staden, så perfekt på något sätt. Jag har iallafall tagit massor av bilder både där, och här i Frankrike som jag kommer visa för er när jag kommer hem. Saknar föresten alla mina goa vänner därhemma, ska bli ganska skönt att komma hem och få vara hemma ett tag nu. Ha det bra så hörs vi på måndag, puss.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2212304/images/2012/pic_5013082ae087c35fd6000123.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2212304/images/2012/pic_50130844ddf2b3699a00004e.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2212304/images/2012/pic_50130862ddf2b3679400005d.jpg" class="image">


Dream big and always believe in yourself.


Tidsinställt.

Onsdagen den 25 juli

Hej på er! Idag på förmiddagen stannar jag kvar i lägenheten, har ont i huvudet, magen och jag brände mig överallt igår. Så jag känner helt enkelt att jag inte orkar gå de 452 trappstegen ner till stranden och sen upp igen vid lunch. Men då får jag iallafall tid att skriva ett inlägg till er, och kolla ikapp några avsnitt Gossip Girl som jag missade när vi var på Hjälmared. Hoppas ni har det bra där hemma och att den svenska sommaren inte är för kall ;) Vi hörs, kram.


Sommaren 2012


Dreams are necessary to life.

Tidsinställt.

Cap-d'Ail


Hej och hejdå igen.

Jag säger bara hej, och hejdå för nu åker jag igen. Konfirmationslägret höll ju på i en månad och var helt underbart. Har haft så grymt kul hela tiden och lärt känna så mycket goa människor. Det är helt klart det bästa jag gjort i mitt liv hitills, lätt. Just nu känns det bara väldigt tomt, haha, jag längtar tillbaka riktigt mycket faktiskt.
 

Jag har ju även hunnit med att spela Åhus Beach Handboll efter att jag kom hem. Resultatet där går ju att diskuteras, men det var iallafall kul att träffa laget och börja att komma igång med spelandet igen efter att jag inte spelat på ungefär 4 månader pga min axel.
 

Men imorgon åker jag utomlands, tillbaka till Frankrika som vi var i för två år sedan. Har faktiskt längtat tillbaka dit, till värmen, stranden och Monaco, åh, vad jag ska fota om vi åker dit någon dag! Jag lovar att jag kommer komma hem med flera fulla minneskort. 
 

Jag vet att uppdateringen inte har varit så bra på väldigt länge nu. Men jag hoppas att ni som brukade besöka min blogg, och kommentera massor, kommer tillbaka! Än så länge vet jag inte om jag kommer ha internet där nere, men har ni tur kanske jag lägger upp lite bilder. Annars får ni gärna följa mig på instagram @eelinfredriksson där jag hoppas kunna uppdatera.
Jag hoppas att ni har haft en grym sommar hitills, puss och kram.
 

Gästblogg

Hej! Jag heter Julia Hill och Elin frågade mig om jag kunde gästblogga lite på hennes blogg under tiden hon är borta. Jag är med i this week´s photochallenge-gruppen som Elin tillsammans med flera andra duktiga fotobloggare också är med i. Här är länken till vår facebookgrupp :) JAg bloggar då alltså också och min blogg hittar du här. Haha, det känns väldigt konstigt att sitta och skriva ihop ett inlägg på någon annans blogg men i brist på andra ideér laddade jag upp lite bilder som jag tagit under den senaste tiden :)