914

Nu har jag precis kommit hem från Klaras luciafirande och snart kommer mina små kusiner hit. Har inte träffat dem sedan i maj så det ska blir så himla kul! 

913 - Tredje advent

Ville bara visa några bilder jag tog i torsdags efter skolan. Det var så himla fint ljus! Vad tycker ni om dem? 
 
Nu har jag precis varit och dömt två matcher och ska alldeles strax hoppa in i duschen. I eftermiddag ska jag och några från laget servera fika på a-lagsmatchen och efter det måste jag hem och kolla klart på en film som jag missade i skolan. Hotell Rwanda heter den och är riktigt hemsk. Hoppas ni får en bra vecka så hörs vi! 


912

Hej på er, det var ett tag sen. Sedan vi hördes sist har det ju hunnit bli andra advent och snart är det ju jul. På torsdag är det Lucia och jag ska vara med i Luciatåget. Hade terminens sista prov idag och behöver inte plugga något mer så sitter nu och tittar på tv och har precis testat hur jag ska ha mitt hår på torsdag. Hoppas ni har det bra

911

Hej på er! Vet att det var superlängesen vi hördes men jag tänkte uppdatera er lite vad som hänt sedan sist. I fredags var jag hemma och myste med min lillasyster, spelade Håkan Bråkan spelet och åt hemma kvällsgodis. På lördagen var jag uppe och spelade match och sedan bakade jag och Klara julgodis och pepparkakshus hela eftermiddagen. Strax innan åtta ringa Annelie och räddade mig från ännu en tråkig soffkväll med lite festligheter hos en kompis. 
 
På söndagsmorgonen var jag galet trött men var ändå tvungen att släpa mig upp för att döma två matcher med Lovisa. Roligt faktiskt :) Senare på kvällen träffade jag Annelie och vi tittade på Tomteparaden i -15 grader, svinkallt men mina små 05or var såå söta! Efter det tog vi en fika innan vi gick hem till en annan kompis, köpte biopopcorn på vägen och bara satt och pratade ett tag. En riktigt bra helg helt enkelt.
 
Igår myste jag och Andrea med varmchoklad framför Gossip Girl hela eftermiddagen och sedan tränade vi. 

Idag kände jag mig sjuk och gick hem från skolan. Att vara ute utan skor när det är snö lönar sig tydligen inte. Kom iallafall hem vid halv 1 och sov till 5 när mamma väckte mig. Nu ska jag äta en påse skumtomtar och kolla Gossip Girl så hörs vi någon dag! Puss.