774

Nu är jag hemma efter två grymma dagar med mina goa vänner. Igårkväll följde jag med några kompisar ut i skogen för att tälta. Väldigt spontant då jag inte hade en aning om det förens typ 30 min innan vi skulle åka.
 Kvällen var superlyckad med mys runt elden medans vi kollade på stjärnfall och bara hade det allmänt bra. Vi somnade inte förens fram på morgonen och sov hela förmiddagen innan vi packade ihop våra saker och gick och åt frukost hos min mormor vid halv 3.
 Efter att ha sovit lite hemma hos Andrea, ätit mat och badat i Kvarnsjön åkte vi in till stan och träffade några till av mina favvotjejer. Vi åt godis och luffade omkring lite fult innan Annelie, Emma och jag hamnade hemma hos Ludde. Det kändes bra att få prata lite, eftersom jag i princip har aggressions problem + är ap trött + äter medicin som jag mår skit av, så beter jag mig som en idiot. Tur att varken jag eller mina kompisar är särskilt långsinta. Hehe.
 
De här två dagarna var en bra avslutning på ett bra sommarlov. Nu behöver jag bara överleva ett år till innan jag börjar gymnasiet, det längtar jag till.

Kommentarer
Postat av: E B B A

Underbar bild! (:

2012-08-17 @ 09:14:04
URL: http://snorptorpan.bloggplatsen.se
Postat av: Alice Gustafsson

fin bild!

2012-08-17 @ 17:18:34
URL: http://aliceaphotodream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

- Alla bilder på bloggen är fotade av mig, om inget annat anges.
- Jag fotar med min Canon EOS 500D och redigerar i Adobe Photoshop CS5.
- Inga foton får kopieras utan min tillåtelse!


- Jag har gjort min design själv.

Och kom ihåg att du aldrig är anonym när du kommenterar, jag kan se din ip-adress.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ses bara av mig)

Hemsida/Blogg:

Din söta kommentar:

bloglovinTrackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...